Aquesta branca dolça, que ens dóna bon gust a diferents postres, com la crema catalana, o bé, en forma de pols, que endolceix cafès, infusions, etc., és originaria d’un arbre molt important a Ceilan, l’actual Sri Lanka.

També és anomenada Canyella Reial, i és l’escorça interna de l’arbre Cinnamomum Zeylanicum.

L’extreuen amb mitjans tradicionals, i un cop assecada, la converteixen en trossos de canyella, també anomenats branques.

Canyella de Ceilan en branques

No l’hem de confondre amb la Canyella Càssia, que és la més comuna i té moltes menys propietats, i és la més habitual en els grans supermercats.

La canyella de Ceilan, la podem trobar en branques; en pols pura (que s’obté per la polvorització dels trossos de branques); en suplements que la incorporen com a ingredient i en càpsules d’ús oral.

Si desitgeu comprar Canyella de Ceilan autèntica, la trobareu a NOVA NATURA, tants en pols com en branques i – com complement alimentari – en càpsules.

La dosi màxima recomanada és de 2 culleradetes i mitja. Amb aquesta dosi, obtenim les propietats necessàries de la Canyella, sense cap problema secundari.

La canyella, a part de ser apreciada com a espècia, ens ajuda a alleujar diferents malalties, i és molt apreciada en la medicina xinesa i ayurvèdica:

  • Ens ajuda a regular els nivells de sucre, colesterol i triglicèrids, i per tant es recomana en la síndrome metabòlica.
  • Gràcies al fet que augmenta el metabolisme, afavorint les digestions, es pot utilitzar com a complement en dietes per control de pes.
  • Ens ajuda a evitar l’envelliment prematur i a preservar la salut cel·lular, gràcies als seus antioxidants.
  • Per la seva riquesa en Ferro i el seu efecte vigoritzant, ens ajuda a superar els estats d’astènia.
  • Donat el seu efecte calorífic, és ideal per a activar la circulació en persones propenses a tenir les mans i els peus freds.

Si tens qualsevol dubte o consulta, pots contactar amb la Núria per Watsap al 611 09 17 44

Diga’ns la localitat on vius
Al donar-te d’alta a la nostra newsletter veuràs un cupó de descompte del 10% en la teva pròxima compra a partir de només 30 €

Ara pots fer les teves consultes per Whatsapp i també pots rebre petites píndoles informatives. Només cal que enviïs “HOLA” al 611 09 17 44. T’enviarem un màxim de 2 missatges al mes.