Canyella de Ceilan

Aquesta branca dolça, que ens dona bon gust a diferents postres, com la crema catalana, o be, en forma de pols, que endol-ça cafès, infusions, etc., es originaria d’un arbre molt important a Ceilan, l’actual Sri Lanka.

També es anomenada Canyella Reial, i es l’escorça interna de l’arbre Cinnamomum Zeylanicum.

L’extreuen amb mitjans tradicionals, i un cop assecada, la converteixen en trossos de canyella, també anomenats branques.

No l’hem de confondre amb la Canyella Càssia, que es la més comuna i te moltes menys propietats, i es la que podrem trobar en els grans supermercats.

La canyella de Ceilan, la podem trobar en les següents formes:

En branques

En pols pura (que s’obté per la pulverització dels trossos de branques)

En suplements que la incorporen com a ingredient

En càpsules d’us oral

Si desitgeu comprar Canyella de Ceilan autentica, la trobareu a NOVA NATURA, tants en pols com en branques

La dosi màxima recomanada, és:

Canyella de Ceilan.- 2 culleradetes i mitja

Amb aquesta dosi, obtenim les propietats necessàries de la Canyella, sense cap problema secundari.

La canyella, a part de ser apreciada com a especia, ens ajuda a alleujar diferents dolences, i es molt apreciada en la medicina xinesa i ayurvèdica.

Ens ajuda a regular els nivells de sucre, colesterol i triglicèrids, i per tant es recomana en el síndrome metabòlic.

Gracies a que augmenta el metabolisme, afavorint les digestions, es pot utilitzar com a complement en dietes per control de pes.

Ens ajuda a evitar l’envelliment prematur i a preservar la salut cel·lular, gracies als seus antioxidants

Per la seva riquesa en Ferro i el seu efecte vigoritzant, ens ajuda a superar els estats d’astènia

Donat el seu efecte calorífic, es ideal per a activar la circulació en persones propenses a tenir las mans i els peus freds.