Portes pagados para pedidos: - 30€ para envío standard de 7 a 10 días - 50€ envío 24 - 48 horas
¡Oferta!

BiteRoll

El precio original era: 8,75€.El precio actual es: 8,50€.

BiteRoll està formulat a base de Jojoba, Lavanda i Pròpolis, ingredients d’origen natural i BIO, que proporcionen alleugeriment i refresquen la pell després de contacte amb insectes, plantes urticants i meduses. És adequat per a nens a partir dels 3 anys i adults.

Descripción

Roll-on de lavanda i pròpolis
Calma i suavitza la pell després d’un contacte amb insectes (mosquits, vespes…), plantes urticants i meduses. Efecte fred, reconfortant i hidratant
MARNYS® BiteRoll està formulat a base de Jojoba, Lavanda i Pròpolis, ingredients d’origen natural i BIO, que proporcionen alleugeriment i refresquen la pell després de contacte amb insectes, plantes urticants i meduses. És adequat per a nens a partir dels 3 anys i adults.

L’associació sinèrgica dels seus ingredients aporta un efecte fred i refrescant, proporcionant alleugeriment de llarga durada.

L’Oli de Jojoba conté èsters líquids similars a les ceramides de la pell i té reconegudes propietats reconfortants i de manteniment de l’estructura de la pell.
L’Oli de Lavanda conté els terpenoides linalool, linalil i cineol, que han estat tradicionalment usats per refrescar i relaxar la pell.
El pròpolis és un extracte estandarditzat en polifenols (apigenina, chrisina, galangina), que tenen efectes positius en els processos antioxidants i calmants.

PROPIETATS

Proporciona efecte reconfortant i hidratant sobre la pell després de contacte amb insectes, plantes urticants o meduses.
Calma la pell i la refresca de manera immediata.
Alleugereix significativament la picor i facilita la restauració de la pell.
Amb ingredients naturals i BIO, especialment adequat per a nens a partir de 3 anys i adults.
Còmoda aplicació pel sistema Roll-on, amb efecte fred.

✓ 99% del total dels ingredients és d’ORIGEN NATURAL
✓ Cosmètic Certificat amb COSMOS NATURAL (SOIL ASSOCIATION)
Presentació: Roll-on 10 ml

(La informació del producte és la publicada per Marnys)

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Solo los usuarios registrados que hayan comprado este producto pueden hacer una valoración.

Abrir chat
Hola 👋
¿En qué puedo ayudarte?