Portes pagados para pedidos: - 30€ para envío standard de 7 a 10 días - 50€ envío 24 - 48 horas

Pasta Dentifrica de Calèndula Weleda

7,20

La pasta dentifrica de Calèndula neteja en profunditat les dents i les protegeix de manera natural. En comptes de mentol porta oli essencial de fonoll, oferint un agradable gust d’anís, i permet que sigui compatible amb l’homeopatia. També conté extractes de calèndula que gràcies a les seves propietats antiinflamatòries ajuden a mantenir sanes les genives i la cavitat bucal. Per a nens més grans de 6 anys, es recomana la quantitat de mida d’un pèsol.

Descripción

Cura completa i natural per a les dents. Neteja en profunditat. Sense mentol.
Gràcies als seus extractes de Calèndula BIO, protegeix les dents i les genives de manera natural. Compatible amb tractaments homeopàtics.

Informació del Producte: La pasta dentifrica de Calèndula neteja en profunditat les dents i les protegeix de manera natural. En comptes de mentol porta oli essencial de fonoll, oferint un agradable gust d’anís, i permet que sigui compatible amb l’homeopatia. També conté extractes de calèndula que gràcies a les seves propietats antiinflamatòries ajuden a mantenir sanes les genives i la cavitat bucal. Per a nens més grans de 6 anys, es recomana la quantitat de mida d’un pèsol.

Beneficis: Neteja global i natural; Sense mentol; Sense fluor afegit.

Presentació: 75 ml

(La informació del producte és la publicada per Weleda)

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Solo los usuarios registrados que hayan comprado este producto pueden hacer una valoración.

Abrir chat
Hola 👋
¿En qué puedo ayudarte?